Σχετικά Με Εμάς

Ο πολυχώρος ΒΑΜΒΟΟ αποτελεί πλέον ένα αγαπημένο και ξεχωριστό σημείο της πόλης στην Περιοχή του Αεροδρομίου.

Δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, ώστε να είναι κομψό και σύγχρονο με minimal γραμμές, σχεδιασμένο για να προσελκύσει και να διεγείρει τις αισθήσεις σας στους διαφορετικούς και μοναδικούς του χώρους!

Μπαίνοντας στο ΒΑΜΒΟΟ η  θετική ενέργεια του χώρου σας αγκαλιάζει.

Στόχος του BAMBOO είναι να παρέχει στους επισκέπτες του, την υψηλότατη και πολυτελέστατη εξυπηρέτηση, καθώς προσφέρει την καλύτερη ανθρώπινη επαφή και την υψηλότερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών, ικανές να εκπληρώσουν κάθε πολυπόθητη επιθυμία!

 

Σχετικά
Με
Εμάς

Ο πολυχώρος ΒΑΜΒΟΟ, σας προτείνει μια όαση για παντός τύπου εκδηλώσεις στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό χώρο δίπλα από την πισίνα με καταρτισμένο προσωπικό για να εκπληρώσει και τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες σχετικά µε την άψογη οργάνωση της εκδήλωσής σας.

Δεξίωση γάμου: O υπεύθυνος χώρου αλλά και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό είναι κοντά σας  έχοντας σαν γνώμονα τις δικές σας ανάγκες για να πραγματοποιηθεί η ονειρεμένη σας δεξίωση γάμου που θα είναι αξέχαστη όσο σε εσάς τόσο και στους εκλεκτούς προσκεκλημένους σας. Ο χώρος είναι ιδανικά σχεδιασμένος για τη φιλοξενία γαμήλιων δεξιώσεων  με σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό.

Βάπτιση:  Mια από τις πιο συγκινητικές στιγμές που αφυπνίζει τα πιο ξεχωριστά και έντονα συναισθήματα είναι η βάπτιση του παιδιού σας. Εμπνευστείτε με υπέροχες ιδέες και σχεδιάστε  τη βάπτιση της μικρής πριγκίπισσας ή του μικρού πρίγκιπα σας όπως ακριβώς τους αξίζει. O υπεύθυνος χώρου αλλά και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό είναι κοντά σας για το δικό σας παραμύθι.

Special Events:  Χάρη στην ευέλικτη υποδομή του, ο πολυχώρος είναι στη διάθεση σας για να φιλοξενήσει αρραβώνες, δεξιώσεις, εταιρικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνέδρια, αλλά και εναλλακτικά events, prive & cocktail parties που μπορούν να πραγματοποιηθούν. Εμπνευστείτε την εκδήλωση που επιθυμείτε και εμπιστευτείτε το ΒΑΜΒΟΟ για την επίτευξή της χωρίς δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες.

Ο μοναδικός πολυχώρος ΒΑΜΒΟΟ, με προσοχή στη λεπτομέρεια περιμένει να σας φιλοξενήσει για να ζήσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα µια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στην πισίνα ή στην υπερπολυτελής αίθουσα.

Η ομορφιά του περιβάλλοντος, η καλαισθησία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια όλων των ανθρώπων του, θα μετατρέψουν αυτήν την τόσο σηµαντική σας στιγµή σε µια αξέχαστη εμπειρία ζωής!